Webdesign

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Studio Witt legt de focus niet op het eindeloze maar op het praktische en het bruikbare. Ik richt me voornamelijk op eenmanszaken, zzp-ers en startende ondernemingen die een perfecte start of aanwezigheid willen hebben op het internet.

Waarom? Omdat ik een one-stop-shop voor je kan zijn, zonder dat je ‘de zoveelste account’ bent in een groot bedrijf. Korte lijntjes, fijn contact; daar ga ik voor. Een logo of zelfs gehele huisstijl nodig? Geen probleem. Vragen over S.E.O. (wat is dat eigenlijk)? Daar kijken we ook naar. Ik kan je helpen met je webhosting en het aanmaken van email adressen. Wil je nieuwsbrieven gaan versturen? Ook dat kunnen we integreren.

“Prima joh, kan ik je gewoon even bellen?”

Ja natuurlijk! I’m just one click away! Ik hoor graag wat voor leuke plannen je allemaal hebt.

Waarom WordPress

WordPress, misschien heb je er al eens van gehoord. Het is een praktisch CMS, Content Management Systeem, dat zich inmiddels meer dan bewezen heeft. Met deze basis kun je zelf makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen zodat je niet gebonden bent aan dure onderhoudscontracten. Daarnaast krijg je altijd de hoofd-inloggegevens zodat je vrij bent om te doen met je website wat jij wil; ik hou niks achter! Wil je het niet zelf doen? Prima, dan maken we daar afspraken over en kan ik je na oplevering nog steeds van dienst blijven als je dat liever hebt.

Elke website is natuurlijk geheel responsive (dus goed leesbaar op smartphones en tablets). Samen kijken we ook hoe we Call To Actions effectief kunnen inzetten zodat jouw nieuwe website ook zorgt voor conversie en enthousiaste reacties. Ik zal ook een blik werpen op je teksten, zowel op inhoudelijk vlak als op effectiviteit binnen zoekmachines.

Hoe dan? Waar beginnen we en wat kost het?

Dat heb ik allemaal omschreven in een handig bestandje welke je kunt dowloaden!